lördag 6 oktober 2012

Att Träna sig i form?

Dagens ämne är helt enkelt...

Träna Sig i Form? Orkar man det? 

Jadå, Det ska ni få se!
Så här har jag nu mina träning scheman som man ska Kunna hinna med Varje dag!

Legs Workout.

10 min cardio (Ex,Run)
20 Squats 
30 Lunges
40 Toe Touch
50 sec wall sit.
100 jumping jack 

(Engelsk glömde va de hette på Svenska haha..) 

MAGTRÄNING.



Roterande Situps 



Roterande situps är som vanliga situps, bara du vrider överkroppen från sida till sida under varje lyft. Ligg ner på rygg och placera fötterna under en kraftig möbel, för att hålla dem placerade på golvet. Höj bröstet upp till knäna och vrid åt sidan. Sänk till utgångsläget och upprepa samma övning, vrida på motsatt sida. Gör fyra uppsättningar av 20 reps.


Aerob träning kan stärka dina magmuskler hemma med riktande ''abs'' arbete. De kommer dock inte att synas med extra fett som täcker dem. Du behöver aerob träning för att bli av detta fett. De flesta aeroba aktiviteter som ökar din puls kommer att bränna kalorier. Prova att gå, springa, simma och kör upp och ner för trappor i 30 till 45 minuter, fyra dagar i veckan.



Intervallträning 

Intervallträning hjälper platta magen snabbt. För detta måste du höja din puls till 80 till 95 procent av din maxpuls i en minut eller två, sedan släppa den omedelbart för samma tid att vila eller träna minst intensitet. Använd någon av de ovan nämnda aeroba övningar som en del av ett intervall utbildningsprogram. Kör i tre minuter, sedan gå i två minuter. Klättra en uppsättning trappor så fort du kan, sedan vila vandra ned dem och upprepa flera gånger. Gör detta tills 30 minuter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg arkiven!