tisdag 31 juli 2012

No Bathing today! Hell no!

har bestämt att jag inte ska bada idag, No-Way. 
Iallafall..
Ska inte göra ett lååångt inlägg idag för som sagt, Är på Hindersjön Och osv, 
Men Som sagt sa ju att jag kunde göra ett inlägg då och då, För att ...ja, Hålla i Mina Nya bloggläsare också!
Alltså Ungefär 10159 och det Tackar jag för!
Kram!

måndag 30 juli 2012

Dålig uppdatering...

Förlåt för min riktigt dåliga uppdatering, Men , Jag kommer inte skiva nåt för de närmaste 4 veckorna, Men, Det kommer säkert poppa upp ett eller annat Inlägg nångång ,
Hoppas ni förstår! Har inte bloggat dom närmaste veckorna heller,  Har inte haft nån bra dator, och jag har varit upptagen med att skriva kapitel till SuperBieberHood (Fanfiction bloggen jag driver)
Kram! xxx <3'

tisdag 17 juli 2012

asdfghj

Okej så!
Trodde ALDRIG detta skulle hända , som ni alla vet , är jag en Belieber, och jag Älskar Justin gryyyymt mycket! Han är min idol,inspiration,allt.

MEN.

Man kan väll älska två olika artister?
Jo...
Nu var det så att jag har fått One Direction Infection.
Nu säger jag inte att jag Lämnar justin!
SKULLE ALDRIG HÄNDA.
Utan säger bara att jag gillar One Direction,
Jag älskar Louis!
Han är grymt Random! And thats what i love!
Okej så för att klargöra detta för er så Är Justin Nummer ett ändå,
Jag lämnar aldrig Justin, Never!

Tycker han Är Vacker! (Lite weird for en kille men de e så!)







Lämnar aldrig Min Justy för någon!<3




lördag 14 juli 2012

orphan

tjatja apelsin mongolin! Nu blir det att kolla på nån film ebba suttit å snackat om, så... Vi ska väll ta och klia på den. Om ni nu undrar varför det står klia istället för kika å vad de för att Ebba och jag tyckte de var roligt med klia istället... Haha@@@@@&€&€&@&&€)&)?!?! Ok. Ajså... Uppdaterar bättre senare kram från Irak!

fredag 13 juli 2012

Im a blogg rubrik, your argument is invalid.

Potatisbullar bloggen! Hiiiiiiii säg två överviktigas damer till varandra pååtorget och kysser varandra på kinden som om de hade varit nåt. Nej. Nu ska jag inte börja med random saker, för jag är trött, och ni vet aaaaalls hur jag blir när jag är trött, En gång så somnade jag halv 11 hos min killkompis när han pratade om spelet han spelade, ja somnade, ahahhahaha... Houff sen blev det liksom MAMMA KAN LINDA SOVA HÄÄÄR Nej. Kom jag på, man vet aldrig vad jag kan göra i sömnen, i Bulgarien hade jag ställt mig upp, gått till toaletten i sömnen, lagt mig ner i duschen, och somnat, sen en gång hade jag ställt mig framför min kompis säng och skrikit DOM KOMMER!!!DET FINNS INGEN ÅTEVÄNDO. ALLT ÄR ÖVEEEEER!!!!!!!!!! Ja, listan kan fortsätta. Evigheter må jag säga. Efterso jag är en helhet till person så är jag ju så vänlig att jag går upp i natten i vitt långt linne in till mammas sovrum, och stod och stirrade, hon trodde de va ett spöke, hon blev ju skitskraj. Aja, tänkte ta upp dehär med samhället dessutom, det finns en sak jag hatar med dagens samhälle, man får inte bete sig, måla sig, ha på sig, och se ut som man vill, utan att bli kritiserad, liksom på Liseberg såg jag en kille med spetsigt hår tunga kedjor och höga platåskor, tyckte han var lite läskig, men eftersom jag är så nyfiken så gick jag fram och sa hej, det hände sen att han var jättetrevlig! Nu har jag lärt mig att inte dömma personer efter hur sen ser ut! Man kan se ut hur Somhelst, vem vet , tjejen med bondkläder och glittriga dojjor kanske är din framtida bästavän? Döm inte hunden efter håret, personen i sig kan vara jättetrevlig! Och med detta avslutar jag kvällen, godnatt allihopa och hoppas ni får härliga drömmar! Cus i know i Will!;)

lins uppdatering!

. Snälla dissa mitt face i bilden, va osminkad. Bi får bättre bilder snart, det var så mörkt i den där bilden, kramen,!

Still vide awake!

Helhet bloggen! Tänkte att eftersom man suttit och dampat med Ebba i mobilen ganska länge och blivit arg på en omognens kommentar, man blir ju liksom lite såhär, Uhm..what? Liksom jag blir sur. Eller arg rättare sagt när man skriver en ANONYM kommentar och hatar , HAR NI NÅTT ATT SÄGA TILL OM SKA NI FAN VÅGA VISA DET OCKSÅ. Annars kan man bara hålla käften. Nåja, blir iallafall att umgås med henne idag, alltid lika härligt! Its getting late. Men jag ska sitta på ipaden och spela piano, ska spela OLLG. Just becuse im cool like that. Haha, har satt in linserna och det får ni en uppdatering om snart, kan lägga in bilder genom ipaden den har damp... Ö nått sätt...i mean i love it! But anyhow, uppdaterar bättre senare! Kramkramkram!

Jag älskar dig, Jag hatar dig, Jag saknar dig, Så jag förlåter dig.

Hejhejhejhejhejhejhej! Idag har man fått sina linser så det känns skönt, dom är sååå fina! Har inte orkat sätta på de ännu, utan gör det imorgon när man ska umgås med finaste, Eftersom jag har tråkigt tänkte jag gå in och dampa bloggar, och se blirdet väll att värma mjölk och sova, jag måste verkligen värma mjölk för jag kan inte sova före klockan 4 på morgonen skitjobbigt för mig eftersom jag är ju trött före det men jag kan inte somna för att ni vet säkert dendär känslan när man känner att inget är som det Ska vara mella dig och en person som du stod nära förut? Känslan av att aldrig betyda något för den igen får en att sitta uppe halva nätterna och stirra rakt i väggen, och de som gör mig mest somnlös är att veta att personen själv inte känner så, utan allt är precis som förr för den, men för mig så rasar allt ihop, liksom inget är rätt precis... Nåja nu ska jag inte börja glatt och avsluta seriöst i utan kan ju ta och berätta att jag har töjt ut mina skor, mina ocket dg skor så nu passar. Dom, skulle ju vara en sån skam att liksom sälja dem eftersom dom är så himla fina! Tack till kissies blogg för tipset med töjning för skor! Jag vet inte riktigt varför jag gillar att blogga så mkt, har ju Inga aktiva läsare, liksom över 9000 klickningar och ingen kommentar? Haha är jag verkligen så tråkig? NEJ. JAG ÄR ROLIG. Muhu... Jaha ska känna lugnet och sätta mig och käka godis och koll grimm! Pusspåer mina fina tomtenissar! Nöff!

torsdag 12 juli 2012

Som uppföljare på förra inlägget lägger jag till....


ipaaaaaadddddd

Gissa vad jag sitter och skriver med hästfart med? en Fucking iPad. And i feel Fucking apelsiner! Jag är så gryyyyymt bra på ordlekar visste ni det? Körde det hela tiden förut med niksy när vi hade trååkigt . Och jag som är så azum kan ju Få en sengångare att skratta. Jag vet jag vet inga komplimanger. Nåja har iallafall köpt ett par rosa jeans och en rosa tröja, helrosa. Vet vad ni tänker. Dayyyyuuuum giiiiirl, var det inte du som sa att du hatade rosa såååå mycket. Men ibland måste man få unna sig med tillexempel en färg som van vanligtvis inte tycker om. Ja det har ni rätt i. Jag suger på det. Men.. Jag unnar mig ofta med fina färgglada jeans. Det är min kärlek! Jag tycker det är så gryyyyymt snyggt att ha en tråkig grå eller svart eller vit tröja till färgglada jeans. Liksom , Wake up tHe rainbow in you! Sitter dessutom och dampar Justin bieber my love ....yeah.. team bieber go! Ska nog ta På glo en film nu, och ladda ner lite appar åt Mange, de är ju hans iPad, så det blir ju bra så. Numnumnumnum... Iallafall så ska jag börja med det nu, så det blir ju bra. Sen så antar jag att det blir semester om två veckor så det blir ju bra det också. Nåja, nu MÅste jag går så kramkrammmmmmm!!!

Dagens outfit!



tar och kör igång med dethär då, iallafall  när jag faktiskt har på mig på mig nå speciellt, 


Tjatja!

onsdag 11 juli 2012

The fuzz

Sitter och glor på en film på 6-an , ganska bra än så länge..
Nåja, Iallafall, Som ni vet, och märkt, så är jag ÄN en gång Trött på min Header,
så jag ska göra en ny någon dag i veckan antar jag.
Iallafall så har det varit ett riktigt dåligt sommarlov än så länge, 
Längtar faktiskt tills skolan börjar, så man får träffa nya klassen & Den gamla (Fick ganska många som jag önskat) Så ja..
blir intressant! Huhu...
Känner typ inte dem mesta av klassen ännu...
Ganska random,
Jaja, Ska forsätta glo på Filmen och sen beställer man linser igen!
Så det blir bra,
Kramfrånmig!
//LindsaySixx

I will stay with You Forever

I found him in 2008
I fell for him in 2009


I Loved him in 2010  



I supported him in 2011



Still With him in 2012







Once a Belieber
Forever A Belieber <3

tisdag 10 juli 2012

Ska man känna sig smickrad..?

Smickrad vet  jag inte,  Iallafall, tar detta som en komplimang! 

Min kompis som är medlem där skickade detta hihi! :3



yee...Tackförmig!

söndag 8 juli 2012

Some people push others away because they don't want to get hurt. Others push people away because they got hurt.

Hejhej!
Tänkte glatt ta och slänga in ett enkelt, rakt simpelt inlägg i bloggen!
Har fått Ganska smått många mail   Om hur mina kontaktlinser ser ut,
Jadu, Såhär ser dom ut! Freshlook Colorblends True Sapphire Med Styrka Fina huh?
Jaaaa....iallafall, Har inte så mycket att blogga om idag, för har inget att säga.... kan väll bjuda på lite Quotes?
Så gör vi!

You can always hope for the best, but just remember, don't expect too much.


Some people can’t forget their first love, others can’t forget their last, the luckiest are those whose first love lasts.



I would go to the end of the earth for you, but you wouldn't go to my front door for me.


That moment when you can't sleep because you was overthinking about someone.

That horrible moment when your crush doesn't talk to you anymore, tells everyone lies, and listens to everyone else but you.


I did not stop loving you, I just stop showing it


When you push away who you always wanted, and then realize you will never get them back..

Worst feelings: crying yourself to sleep, being ignored, discover the person you love loves someone else, someone falls out of love with you

I'm moving on. No more waiting, no more hurt. If you wanted me, you could've had me, but you didn't. You blew your chance


The truth is everyone is going to hurt you. You just have to find the one worth suffering for.


When I text you, it's because I miss you. When I don't text you, it's because I'm waiting for you to miss me

Silence is a girl's loudest cry. You can tell she's really hurt once she starts ignoring you.

lördag 7 juli 2012

ill never stop caring. But if you push me away. ill go'

Hejhej! Sorry för den dåliga uppdateringen!
Men har haft så mycket med Biljetter och sånt !
Samlar mer pengar för att ha råd med aa....allt & Lite till!
Nåja jag har Två biljetter iallafall!
Vi har redan bokat hotell, de var fullsatt typ överallt,
Helt otroligt. De är NIO månader kvar!
-.'-
Har haft lite problem med Nån som jag inte bryr mig om något mer.
Eller ja... Jag bryr mig såklart. Mycket.
MenMen , H*n bryr sig inte om mig något mer. Och De är väll bara att gå vidare?
....

Nu är jag iallafall taggad!
Ska ta och köpa Kontaktlinser (Färgade) Blåa!
Bara för att jag älskar Blåa ögon!
Och jag hatar minaaaaa! 
Haha....

Jaaa...känner mig som en langare!
Har hemliga kontakter som säljer biljetter MOHAHAHA
så Mina kompisar som inte har kan köpa av h*n (No mercy inte ens kön)

EVERYTIMEEEEE I LOOK INTO YOUR EYES
I FEEL LIKE I CAN STARE IN THEM FOR A LIFETIMEEEEEE!


I know im awesome...¨
Nåja kram å de!
Så får ni höra av mig senare idag! Ska ialf fixa nu sen ska jag å jogga! Mysigt!
Sen kolla tv å Hopprepp osv!
litet T.R.Ä.N.I.N.G.S. pass jao!

KRAAAAAAAAAAAAAAM

Blogg arkiven!